Rahajõmmi piinad (vene keeles eestikeelsete subtiitritega)

  • Pühapäev, 5.01
  • 17:00
  • Jõhvi, Kino Amadeus
  • Film

Tutvustus

Oligarhi võsuke Grigori elu on kui maapealne paradiis, ta mängib kõikjal laia lehte ja arvab, et talle on kõik lubatud. Kallid autod, kaunid naised ja lõputu pidutsemine on tema jaoks igapäevane. Tema jaoks ei kehti mingid reeglid ega ühiskonnanormid. Vajadusel saab alati pistist anda, suurte probleemide korral on aga abiks ikka tutvused. 

Segi pekstud restoran, uimastid, liiklustrahvid joobes juhtimise eest – pole probleemi, kõik saab klaaritud ja mees on jälle prii! Viimaseks piisaks oligarhist isa karikas saab vahejuhtum, kus poeg annab politseinikule kere peale ja põgeneb kuriteopaigalt, sest nüüd võib Grigori reaalselt trellide taha minna. Mõistes, et vangla tema poega ei muudaks, tekib isal geniaalne plaan poja ümberkasvatamiseks.

Peale järjekordset öist pidutsemist ei ärka Griša oma luksuslikud voodis, vaid rehealuse räpaselt põrandalt. Kummaliselt riietuvad inimesed, ei mingeid nutitelefone, autosid, šampanjat ega peeneid roogasid, puudub kõik, mis normaalse inimese eluks vajalik. Griša mõistab, et aastast 2019 on ta mingil kombel sattunud 19. sajandisse, kus valitseb veel pärisorjus ja iga väiksemagi eksimuse pärast antakse piitsa või võidakse võlla tõmmata.

Kogu selle näitemängu taga on aga poisi oligarhist isa ja tipppsühholoogide meeskond, kes püüavad radikaalsete meetmetega noorukile mõistuse pähe tuua. Kogu küla ja lähiümbrus on täis salakaameraid ja mikreid, kust jälgitakse Griša igat sammu, külaelanikeks on aga professionaalsed näitlejad. Rikutud noormehel tuleb uuesti õppida elu põhitõdesid: oma tegude eest tuleb vastutada ja teisi inimesi tuleb kuulata. Lisaks taastada usk tõelisesse armastusse.

Vene keeles eestikeelsete subtiitritega

Žanr: komöödia

Filmi pikkus: 1t 49min

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.