Pärnu Ooperipäevad 2020. Ooperigala. JÄÄB ÄRA!

  • Laupäev, 11.07
  • 19:00
  • Pärnu, Pärnu kontserdimaja
  • SA Eesti Kontsert

Tutvustus

Esitajad:

Poola Kuninglik Ooper
Seoses eriolukorra pikenemisega jäävad Pärnu ooperipäevad 2020 ära. 
 
Juba ostetud festivalipääsmed kehtivad samadel tingimustel järgmistel Pärnu ooperipäevadel kahe aasta pärast, 2022. aastal.
 
Piletite tagastussoovi saab esitada alates 04.05. Selleks palume saata meilile pilet.pkm@concert.ee  e-pilet või paberpileti koopia/foto ja tagasimakse saaja andmed: ees- ja perekonnanimi, arveldusarve number. Tagasimakseid teeme kuni 01.10.
Kui Teie jaoks on vältimatu sularahas tagasimakse, siis see on võimalik kontserdimajade avamise päevast. Majade avamisest teavitame eraldi.
Täname mõistva suhtumise eest!
Eesti Kontsert

 

Pidulik ooperigalakontsert koos õhtusöögiga.

Õhtut juhib Anu Välba 

Piduliku õhtusöögi kõrvale Casa Charlize veinid Itaaliast! 

Pärnu ooperipäevad on kohtumispaik ooperigurmaanidele. Eesti ühe parima akustikaga saalis saab näha ja kuulda muusikateatreid laiast maailmast, kes astuvad Eesti lavalaudadel üles esmakordselt. Ettekandele tuleb vähemalt üks ooper, mida pole siinmail varem esitatud või on meie saalidesse sattunud üliharva. 

2020 aasta festivali külalisteatriks on Poola Kuninglik Ooper. 2017. aastal asutatud teater tegutseb pika ooperitraditsiooniga hoones, endises Poola kuningapere suveresidentsis, Łazienki Królewskie. Siia asutas kuningas Stanisław August Poniatowski ooperiteatri, mis avati 1788. aastal. See on üks vähestest tänaseni säilinud autentsetest 18. sajandi õukonnateatritest Euroopas. 

Tänapäeval on teater pälvinud publiku tähelepanu Wolfgang Amadeus Mozarti  ja Poola heliloojate ooperite esitamisega, mida on silmas peetud ka Pärnu ooperipäevade lavastuste valikul. Ette kantakse Mozarti “Don Giovanni“ ja Stanisław Moniuszko  „Õudne mõis“. Traditsiooniliselt lõpevad Pärnu ooperipäevad piduliku galakontserdi ja õhtusöögiga. 

Polish Royal  Opera https://operakrolewska.pl/

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.